Topmenu

Bestellen | betalen | na uw bestelling

Hieronder vindt u de antwoorden op uw vragen. Heeft u het antwoord niet kunnen vinden? Zoek dan binnen de Klantenservice pagina binnen de andere onderwerpen, Neem contact op via een  e-mail of Bel naar 024-3735740

Bestellen

Bedenktijd

De Wet Koop op Afstand geldt niet voor logies, vervoer, restaurant-diensten of vrijetijdsbestedingen die afgesproken zijn op vaste data. Als u via onze website een dagexcursie, of anderszins arrangement op datum, of een reis, met name de reis-onderdelen: vervoer (vliegticket) of een hotel heeft geboekt, geldt het herroeprecht niet. Uw bestelling is bindend en bij annulering gelden de Algemene voorwaarden.

Betalen

iDEAL

Via iDEAL Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren of bestanden te downloaden. Maakt u gebruik van internetbankieren dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde en beveiligde internet betaal-omgeving van uw eigen bank. Meer informatie over betalen via iDEAL vindt u op de website van iDEAL. Betalen via iDEAL is bij Pithos.nl gratis.
Momenteel kunt u bij Pithos | Kunst en Cultuur alleen met een bankoverschrijving betalen.

De directe bankoverschrijving.

Betalen met een directe bankoverschrijving betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, zélf het orderbedrag overmaakt op de bankrekening van Pithos.nl. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw eigen bank of met een overschrijvingsformulier.
Zo werkt het:
Na het afronden van uw bestelling, treft u in uw mailbox binnen enige minuten een bevestiging van de bestelling aan. Uw factuur zit bij die email als bijlage. Op de factuur staan onze bankgegevens en de betaal-instructies. Houd er rekening mee, dat ook in geval van uw keuze om per bankoverschrijving te betalen, u altijd betalingsplichtig bent. Dus ook in geval van een annulering of niet verschijnen. Zie de algemene voorwaarden.

Na uw bestelling

Museumbezoek | Cursus

Heeft u zich aangemeld voor een museumbezoek; kunstexcursie of dagexcursie? Of voor het volgen van een cursus?
Soms staan er dan gegevens ‘onder voorbehoud’genoemd of een aanvangstijd bij benadering.
Er wordt zoveel mogelijk naar gestreefd om de ‘tijd bij benadering’ te handhaven. Uiterlijk één week voorafgaande het arrangement zijn alle definitieve gegevens op de website te vinden.

Houdt dus altijd de website een week voorafgaande het arrangement in de gaten!

Filmbezoek

Heeft u zich aangemeld voor een filmbezoek? U krijgt na de bevestigings-email geen verdere mail meer. U wordt gewoon verwacht op de op de site vermelde dag en tijd. Twijfelt u? Bel gerust even op: 024-3735740

Reizen

Gaat u mee met een reis? Na uw bestelling met bijbehorende aanbetaling staat u op de definitieve deelnemers lijst. Over het doorgaan van de reis: De reis gaat door bij voldoende inschrijvingen. Over het doorgaan van de reis wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd, maar uiterlijk 1 maand voor aanvang. Zo gauw er vertrekgarantie is, ontvangt u de (aanvullende) factuur horende bij uw reiswensen.  Lees verder ook de reisvoorwaarden erop na.